Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 24.04.2024, 15:48

Главная » Архив материалов
Просмотров: 529 | Дата: 08.10.2023 | Комментарии (0)

19 вересня учасники програм „Клуб” і „Денний центр” Черкаського благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” зібралися в затишній залі кафе „Доміно” для того, щоб продовжити святкування Рош а-Шана в колі друзів і знайомих.

Звучали благословення і теплі привітання, вірші і тости. А ще співали караоке пісні, дивилися цікаві відеоролики до свята, насолоджувалися смачною їжею, до якої входили традиційні для цього свята фрукти, овочі, круглі хали та мед.

... Читать дальше »

Просмотров: 381 | Дата: 21.09.2023 | Комментарии (0)

17 серпня відбулася чергова онлайн зустріч в „Літературному клубі” ЧОБЕФ „Хесед Дорот”. Керівник клубу – ветеран педагогічної праці, філолог Таміла Шапіро – завжди намагається знайомити учасників з цікавими авторами – письменниками і поетами, відкриває нові імена, піднімає злободенні питання сьогодення, на які разом з присутніми шукає відповідь.

Цього разу мова йшла про письменника, блогера, інженера за освітою Валерія Зеленогорського (Грінберга). Герої його творів – це звичайні люди, що могли помилятися, виявляти свої слабкості. Проте автор завжди стверджував найвищі цінності: чесність, принциповість, взаєморозуміння і любов, котрі можуть за нашою допомогою врятувати, якщо не весь світ, то хоча б невелику й ... Читать дальше »

Просмотров: 310 | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)

Щотижня для учасників програми „Клуб” та „Сімейний клуб” Общинних програм ЧОБЕФ „Хесед Дорот” проводяться різноманітні тематичні онлайн зустрічі. Одним із самих улюблених у підопічних Хеседу є клуб „Пісні від усієї душі”, в якому тільки за цей рік пройшло дев’ять зустрічей.

9 серпня темою чергового засідання клубу стала історія життя та творчого шляху чудової жінки, співачки, музиканта Тамари Гвердцителі. Присутні познайомилися з цікавими фактами її біографії. Тамара має єврейське коріння: її мама – онука рабина Одеської синагоги – народилася і виросла в Одесі.

... Читать дальше »

Просмотров: 261 | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)

17 серпня 2023 року в „Жіночому клубі” Черкаського благодійного фонду „Хесед Дорот” пройшов майстер-клас, на якому дівчата та жінки вчилися плести кільця з японського бісеру.

Ми активно долучаємо до всіх заходів „Жіночого клубу” як черкащанок, так і жінок, які вибрали наше місто для свого притулку та захисту під час війни, намагаючись зробити все, щоб вони тісніше входили в наш колектив та відчували себе, як вдома.

 Всі учасниці пішли з майстер-класу з подарунками, які зробили власноруч. Що може зробити жінку щасливою? Нова прикраса. А ... Читать дальше »

Просмотров: 261 | Дата: 18.08.2023 | Комментарии (0)

У п'ятницю, 11 серпня 2023 року учасниця програми „Волонтерський центр” Черкаського обласного благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” Ніна Горіна провела майстер-клас з нейрографіки, на який були запрошені учасниці „Жіночого клубу” та „Сімейного клубу” Общинних програм Хеседу, а ще жінки, які евакуювались до Черкас з тимчасово окупованих територій та місць, де зараз відбуваються бойові дії.

Нейрографіка – це практика, яка сприяє необхідним особистісним змінам, звільняє людину від психологічних блоків та моделює нову бажану реальність. Метод дозволяє не лише дослідити та поліпшити свій внутрішній світ, а й сприяє саморозвитку та покращен ... Читать дальше »

Просмотров: 296 | Дата: 14.08.2023 | Комментарии (0)

Учасники програми „Волонтерський центр” ЧОБЄФ „Хесед Дорот” 10 серпня провели кулінарний майстер-клас по виготовленню легкого літнього десерту – желе для однієї з груп підопічних „Денного центру”. Желе вийшло дуже смачним, а ще воно є корисним і прохолоджуючим в спекотний літній день. Присутнім було дуже цікаво, їм сподобалося легкість приготування десерту та доступністю інгредієнтів. Всі учасники залишились задоволені отриманим результатом. Літнім людям завжди приємно, коли їм приділяють увагу. А молодшому поколінню дуже корисне спілкування з людьми, в яких є великий життєвий досвід і бажання ділитися цим досвідом.

... Читать дальше »

Просмотров: 241 | Дата: 14.08.2023 | Комментарии (0)

С 2020 года у женского вокального ансамбля „Нешама”  уже стало традицией делать клипы на песни из своего репертуара. В этот раз очередной видеоклип мы сняли на песню „Дона”.

Эта песня была в репертуаре ансамбля уже много лет, но приходили и уходили участницы коллектива, обновлялся репертуар… Песня давно не исполнялась, а значит и не знакома многим нашим нынешним слушателям. И вот пришла идея восстановит ... Читать дальше »

Просмотров: 786 | Дата: 13.08.2023 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 48 49 »
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz