Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 04.05.2024, 15:02

Главная » 2023 » Октябрь » 30 » „Давай підключимось”
12:50
„Давай підключимось”

Таку назву носить проєкт, який днями стартував у Черкаському обласному благодійному єврейському фонді „Хесед Дорот”. Цей проєкт має соціальне спрямування і покликаний підтримати життєву активність людей „золотого” віку та допомогти їм збільшити коло особистого спілкування.

Не секрет, що з роками у людей зменшується можливість соціальної адаптації, з’являється відчуття самотності. Саме проєкт „Давай підключимось” ‒ це можливість навчити клієнтів користуватися сучасними цифровими технологіями у повсякденному житті та брати участь в онлайн заходах програм благодійного фонду. За допомогою мобільного телефону, який має спеціальне адаптоване для людей „золотого” віку програмне забезпечення, малорухомі підопічні Хеседу матимуть змогу брати участь у заходах, що проводяться єврейськими організаціями не тільки в Черкасах і в інших містах України, але й нашими іноземними друзями, відчувати себе невід’ємною частиною єврейської громади.

Доставку телефонів та навчання учасників проєкту було покладене на учасників „Волонтерського центру” благодійного фонду „Хесед Дорот”. Саме вони супроводжують клієнтів на перших етапах знайомства з новою технікою, допомагають позбутися страху перед нею, надають впевненості у важливості розуміння сучасного технологічного світу. Волонтери вміють дохідливо та зрозуміло пояснити, здавалося б, складні речі. Здебільшого саме від їхніх умінь залежить зацікавленість підопічних засвоювати нові знання.

Перші підсумки вже вказують на досить позитивні результати: зменшується тривожність, клієнти вже не бояться користуватися телефоном та поступово засвоюють нові навички. Тож, ми святкуємо свої перші маленькі перемоги.

Вікторія СЕЛЬОВА, координатор проекту „Давай підключимось”.

Фоторепортаж

Просмотров: 371  Теги: волонтёры, Давай подключимся, CVC-Cherkasy Volunteer Community | Рейтинг: 5.0/19
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz