Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 27.04.2024, 13:15

Главная » 2024 » Февраль » 23 » Торт від слова „посмішка”
09:11
Торт від слова „посмішка”

Досвід проведення різноманітних майстер-класів учасниками програми „Волонтерський центр” Черкаського благодійного фонду „Хесед Дорот” безперечно свідчить, що найбільшою популярністю користуються саме кулінарні. Кожну зустріч з клієнтами „Денного центру” ми намагаємося провести так, щоб присутні отримали найбільше задоволення, тому кулінарна тема – це наше все. Ось чому тема чергової зустрічі – робимо популярний десерт чизкейк.

Чому саме чизкейк? Як відомо, до складу десерту входить сир – англійською «чиз». А коли ми говоримо: „Чиз”? Коли бажаємо побачити посмішку на обличчях людей що фотографуються. Ми теж забажали побачити посмішку на обличчях людей, котрі завітали до нас на майстер-клас. Так і вийшло, що перший майстер-клас, котрий провели волонтери в новому єврейському місяці Адар для підопічних „Денного центру”, був присвячений посмішкам – ми робили смачні і корисні чизкейки.

Хоча більшість з присутніх – жінки, які, зрозуміло ж, знають безліч рецептів й вміють готували різноманітні страви, але і для них ми намагаємось відшукати щось нове та цікаве. А рецепти традиційних страв дають безліч тем для обговорення та спогадів, котрі дуже часто перескакують з кулінарної теми на спогади про своє дитинство, батьків, тодішній побут. Ось тому і чекають наступної зустрічі підопічні і волонтери.

Віола СКОРИКОВА, координатор „Волонтерського центру” ЧОБЄФ „Хесед Дорот”.

Фоторепортаж

Просмотров: 487  Теги: JDC, волонтёры, CVC-Cherkasy Volunteer Community | Рейтинг: 5.0/35
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz