Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 12:13

Главная » 2024 » Сентябрь » 18

Зоя Север – успішна ізраїльська художниця українського походження. Народилася у Львові 1974 року, а 1990 – репатріювалася до Ізраїлю. Закінчила академію мистецтв Бецалель, факультет архітектури. У її активі три персональні виставки в Ізраїлі, персональна виставка у національному музеї Казахстану. Живе у Гіватаїмі.

Зоя Север відома в Україні своїм мистецьким проектом „Вікно у світ”. Цей проект ініціювали аташе з культури посольства Ізраїлю в Україні Регіна Шафір та Зоя Север. Він спрямований на прикрасу бомбосховищ, де перебувають діти. Цей проект, реалізується у лікарнях та школах. Зоя планує реалізувати цей проект у Києві, Василькові, Дніпрі та Одесі та інших містах України. В рамках проекту разом із дітьми Зоя вже ... Читать дальше »

Просмотров: 274 | Дата: 18.09.2024 | Комментарии (0)

Організація майстер-класів для учасників „Денного центру” ‒ це не лише спосіб зайняти час, а й підтримати можливість активного способу життя та покращити психоемоційний стан.

17 вересня разом із „Жіночим клубом” волонтери „Волонтерського центру” „Volonteer Community” ЧОБЄФ „Хесед Дорот провели кулінарний майстер-клас „Горіхи в меду”, на який зібралися 15 учасників програми „Денний центр”. Цей захопливий процес не потребує складних навичок і допомагає розвивати елементи дрібної моторики, підтримувати пам'ять та просто проводити час у приємній і теплій атмосфері.

... Читать дальше »

Просмотров: 305 | Дата: 18.09.2024 | Комментарии (0)

                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz