Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 10:51

Главная » 2024 » Сентябрь » 18 » Візит Зої Север
14:00
Візит Зої Север

Зоя Север – успішна ізраїльська художниця українського походження. Народилася у Львові 1974 року, а 1990 – репатріювалася до Ізраїлю. Закінчила академію мистецтв Бецалель, факультет архітектури. У її активі три персональні виставки в Ізраїлі, персональна виставка у національному музеї Казахстану. Живе у Гіватаїмі.

Зоя Север відома в Україні своїм мистецьким проектом „Вікно у світ”. Цей проект ініціювали аташе з культури посольства Ізраїлю в Україні Регіна Шафір та Зоя Север. Він спрямований на прикрасу бомбосховищ, де перебувають діти. Цей проект, реалізується у лікарнях та школах. Зоя планує реалізувати цей проект у Києві, Василькові, Дніпрі та Одесі та інших містах України. В рамках проекту разом із дітьми Зоя вже розмалювала стіну укриття в одному з Київських ліцеїв, а у Харкові перетворила бомбосховище міської клінічної дитячої лікарні №16 на яскравий артпростір. У Черкасах Зоя Север планує реалізувати проект „Вікно у світ” у міській дитячій лікарні.

А 18 вересня 2024 року Зоя Север побувала з візитом в Черкаському обласному благодійному єврейському фонді „Хесед Дорот”. В рамках візиту художниця познайомилася з роботою програм благодійного фонду та подарувала три свої картини.

Просмотров: 274  Теги: Зоя Север | Рейтинг: 5.0/21
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz