Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 19.09.2024, 03:21

Главная » Август 2024

У останній четвер літа 29 серпня 2024 року волонтери «Волонтерського центру» «Volunteer Community Cherkasy» ЧОБЄФ «Хесед Дорот» зібралися щоб спекти шабатні хали для малорухливих підопічних Хеседу. Цього разу до нашого незмінного кухаря Шимона Кардаша приєдналися майстрині клубу «Клубок добра»: Ніна Носаленко і Надія Філонова. В нашому «Клубочку» зібралися не лише найвправніші, які можуть створити будь-який шедевр, але й найактивніші волонтери, адже повз них не проходить жодна волонтерська ініціатива.

Після тривалої перерви ми знову пекли хали в приміщенні благодійного фонду, що дуже важливо для нашої громади. Це пов'язано з тим, що н ... Читать дальше »

Просмотров: 209 | Дата: 30.08.2024 | Комментарии (0)

Що за овоч баклажан та чим він корисний знають майже всі. А ось скільки страв із нього можна готувати – цікава інформація для багатьох. Ось саме про приготування різних страв під назвою хацилім розповідав шеф-кухар Семен Кардаш 21 серпня на кулінарному онлайн майстер-класі в рамках проєкту «Давай підключимось» Черкаського благодійного фонду «Хесед Дорот». Хацилім – це холодна закуска із баклажанів. Вона дуже популярна в Ізраїлі та в країнах Близького Сходу. По суті, це пюре, тільки не з картоплі, а з баклажанів, у чудовому поєднанні з цибулею, часником і кунжутом, приправлене оливковою олією. Вона може ... Читать дальше »

Просмотров: 221 | Дата: 26.08.2024 | Комментарии (0)

                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz