Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 10:54

Главная » 2024 » Сентябрь » 18 » Майстер-клас „Горіхи в меду”
10:41
Майстер-клас „Горіхи в меду”

Організація майстер-класів для учасників „Денного центру” ‒ це не лише спосіб зайняти час, а й підтримати можливість активного способу життя та покращити психоемоційний стан.

17 вересня разом із „Жіночим клубом” волонтери „Волонтерського центру” „Volonteer Community” ЧОБЄФ „Хесед Дорот провели кулінарний майстер-клас „Горіхи в меду”, на який зібралися 15 учасників програми „Денний центр”. Цей захопливий процес не потребує складних навичок і допомагає розвивати елементи дрібної моторики, підтримувати пам'ять та просто проводити час у приємній і теплій атмосфері.

Горіхи та мед – це першоджерело вітамінів і корисних речовин. Горіхи багаті білками, вітамінами і мінералами, які важливі для підтримки роботи серця і мозку. Мед, своєю чергою, відомий своїми антиоксидантними та протизапальними властивостями, а також допомагає зміцнити імунітет. Поєднання цих продуктів не тільки смачне, а й корисне для здоров'я, особливо для літніх людей.

Перед початком проведення майстер-класу - розповідь про користь горіхів і меду; які види горіхів будуть використовуватися, їхні назви: волоські, мигдаль, фундук, кеш'ю, арахіс, мигдальні пластівці, насіння. Учасники могли обрати ті, які їм більше до вподоби. Потім подрібнювали їх, за бажанням, і викладали в скляні баночки; усе це заливалося медом.

Під час майстер-класу обговорювали, як можна урізноманітнити рецепт, додаючи сухофрукти або спеції, наприклад, корицю чи гвоздику, які надають десерту більше ароматів і смаків.

За сумісним приготуванням горіхів у меду учасники ділилися своїми історіями, обмінювалися рецептами та просто приємно проводили час у колі однодумців. Це стосується соціальних зв'язків і підняття настрою, що відіграє вирішальну роль у підтримці душевного здоров'я.

Після закінчення майстер-класу кожен забрав свої баночки з горіхами та медом додому. Це не тільки приємні ласощі, а й результат власної праці, що викликає почуття радості.

Майстер-клас „Горіхи в меду” ‒ це чудовий спосіб, який поєднав корисне і приємне: він приніс не лише користь, а й подарував позитивні емоції та позитивне спілкування.

Фоторепортаж

Просмотров: 306  Теги: женский клуб, Дневной центр, волонтёры, CVC-Cherkasy Volunteer Community | Рейтинг: 4.8/34
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz