Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 12:17

Главная » 2024 » Сентябрь » 30

26 вересня для учасників проектів AjTJunior та Підлітковий клуб, які працюють при Черкаському обласному благодійному єврейському фонді „Хесед Дорот”, було проведено цікаве та веселе заняття напередодні свята Рош ха Шана, на яке прийшли одинадцять дітей!

Заняття почалось зі звукової вікторини, де учасники по звуку відгадували атрибути прийдешнього свята. Було весело здогадуватися, який символ захований за кожним звуком!

Потім вгадувати святкові атрибути на дотик – це завдання розкрило уяву та подарувало безліч емоцій!

... Читать дальше »

Просмотров: 192 | Дата: 30.09.2024 | Комментарии (0)

Бейт хаим – дім живих – одне із словосполучень, яким на ідиш називають цвинтар. Чому „дім живих”? Тому що зберігати пам'ять про тих, хто покинув цей світ – це обов'язок живих, їх борг перед померлими. Встановити пам'ятник, прибирати могилу є обов'язком дітей по відношенню до батьків, чоловіка – до жінки, жінки – до чоловіка. Доглядати кладовище є обов'язком громади, обов'язком живих.

 Продовжуючи багаторічну традицію 29 вересня 2024 року на єврейській ділянці кладовища № 1 по вулиці Одеській зібралися члени єврейської громади міста Черкаси щоб напер ... Читать дальше »

Просмотров: 743 | Дата: 30.09.2024 | Комментарии (0)

26 вересня, в рамках підготовки до свята Рош hа-Шана в Черкаському благодійному фонді „Хесед Дорот” пройшла інтерактивна зустріч з активістами програми „Клуб”. Основна мета зустрічі ‒ налаштувати активістів на підтримку в проведенні святкових заходів. На цій зустрічі пригадали пісні до свята, як традиційні, так і пісні на знайомі мелодії, слова яких в різні роки були створені нашими підопічними-активістами. А ще ми розіграли театралізовану тематичну сценку, де кожен з присутніх виконував доручену йому роль. Наші учасники дуже люблять танцювати, тому майже жодна така зустріч не обходиться без улюблених танців. Так було і цього разу. Завершився захід святковим частуванням, на якому привітали іменинників, які відзначали свої дні народження в ці дні і були присутні на зустрічі.

... Читать дальше »

Просмотров: 245 | Дата: 30.09.2024 | Комментарии (0)

                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz