Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 10:46

Главная » 2024 » Октябрь » 8 » Вокальний ансамбль „Нешама”
09:50
Вокальний ансамбль „Нешама”

В 2025 році жіночій вокальний ансамбль „Нешама” буде відмічати 25-річчя творчої діяльності. І вже сьогодні колектив працює над святковою програмою.

Кожного вівторка вісім учасниць колективу „зустрічаються” в режимі онлайн для спілкування і репетицій. Але час від часу колектив збирається на репетиції і в приміщенні Черкаського благодійного фонду „Хесед Дорот” для зведення голосів і репетиції наживо. Такі репетиції проходять після закінчення робочого дня.

На останню таку репетицію прийшла одна із учасниць ансамблю, яка давно вже не відвідувала репетиції наживо, бо живе в пригороді і не мала можливості, з об’єктивних причин, приїхати до міста. Вона емоційно розповідала про можливості, які відкривають перед нею зустрічі в режимі онлайн.

„Коли ми проводимо репетиції онлайн, я можу кожну репетицію повноцінно працювати, не хвилюючись про те, як потім буду добиратися додому. В мене є можливість і поспівати і послухати, бо на репетиції ми не тільки вивчаємо, а ще й співаємо соло. Це дуже цікавий досвід”.

До кінця жовтня плануємо записати в студії звукозапису пісню „Мама запалює шабатні свічки”, яку виконує дует мами і дочки. Це унікальний номер, який ввійде до святкової програми концерту, присвячений 25-річчу колективу.

Також ми плануємо реанімувати пісню з репертуару колективу „Заповідана земля”.

Незважаючи на високий творчій потенціал ансамблю, ми шукаємо нових виконавців. Оголошення про додатковий набір зроблено в месенджерах вайбер і телеграм.

Галина МЕДВЕДЄВА, художній керівник жіночого вокального ансамблю „Нешама”.

 

Просмотров: 165  Теги: Нешама | Рейтинг: 5.0/21
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz