Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 10:45

Главная » 2024 » Октябрь » 2 » Святкова зустріч
09:13
Святкова зустріч

30 вересня 2024 року в рамках проєкту „Давай підключимось” відбулася святкова онлайн‒зустріч, на яку „зібралися” 44 учасники. Це були клієнти як з адаптованими телефонами, так і з власними гаджетами. Цей захід був присвячений традиціям та символам першому у 5785 році свята – Рош га-Шана.

Присутні стали учасниками захоплюючого, змістовного та оригінального дійства. Ведуча зустрічі, кураторка клубних програм Діна Стукаленко, нагадала учасникам про традиції підготовки до Рош га-Шана, підбиття підсумків за минулий рік, про те, що кожен має відпустити і залишити все погане та увійти в новий рік тільки з добром і любов’ю в серці. Адже 1 Тішрея, коли наступає свято Рош га-Шана, ‒ це перший день існування людини.

Під звуки шофара присутні згадали про свої добрі вчинки та „надіслали” молитви аби здійснилося те, про що мріялося.

А ще напередодні великого свята згадали і про трагічну дату в історії єврейського народу. Саме в ці дні – 83-річниця трагедії Бабиного Яру. 29 та 30 вересня 1941 року у Києві у Бабиному Яру нацисти розстріляли понад 30 тисяч євреїв. Про таке забути не можливо.

Далі, рухаючись традиціями Рош га-Шана, волонтерка Фаіна Панішко запропонувала учасникам зустрічі загадки та вікторини на святкову тематику. До речі, такий формат онлайн‒ігор дуже подобається нашим клієнтам. Цього разу у фокусі подій була медово‒яблучна вікторина.

Додала смакоти і презентація домашнього завдання, потрібно було: приготувати страви із традиційних святкових продуктів, надіслати фото і під час онлайн‒зустрічі розповісти про спосіб приготування. Про що тут говорити – наші господині завжди найкращі!

На завершення зустрічі вже традиційно пролунали слова вітання зі святом від наших клієнтів та організаторів зустрічі.

Дублякова Софія Михайлівна: „Я отримала величезне задоволення. Ще раз почула про традиції свята, в думках попросила пробачення за все погане і згадала про добрі справи. Ведучі зустрічі просто супер, підготували такий цікавий матеріал”.

Гусаченко Анатолій Іванович: „Я підготував велике і красиве привітання зі святом. Мені було приємно його озвучити. Я дуже люблю такі зустрічі. Я їх не пропускаю”.

Школьник Раїса Йосипівна: „Мені дуже подобаються зустрічі, де можна почути щось нове, серйозне і на такі теми, де працює мозок, напружується пам’ять. Одразу приходять на думку різні згадки про якісь життєві моменти, я просто отримую від цього неймовірне задоволення”.

Фоторепортаж

Просмотров: 206  Теги: еврейские праздники, Давай подключимся | Рейтинг: 5.0/11
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz