Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 06:10

Главная » 2024 » Май » 30 » Нехай кожна дитина буде щасливою
14:17
Нехай кожна дитина буде щасливою

Літо для учасників програми Volonteer Community Черкаського обласного благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” кожен рік починається не першого червня, а з дати привітання наших підопічних дітей. В цьому році літо для волонтерів Volonteer Community почалося 28 травня, коли ми вітали з Міжнародним днем захисту дітей маленьких пацієнтів в обласному центрі онкології та гематології, а також завітали до громадської організації „Ми є поруч”, яка опікується дітлахами з інвалідністю, під керівництвом незмінної Тетяни Волочай.

З обласним центром онкології та гематології волонтерів пов'язують довгі роки співпраці. Саме для маленьких пацієнтів центру онкології та гематології ми перші в Україні в’язали дивошапочки, для них проводили творчі майстер-класи, створювали веселих пташок й просто приходили до них у гості, щоб разом потанцювати, поспівати пісень – зробити все від нас залежне для підняття настрою маленьким пацієнтам та їх матусям. На День міста ми презентували перше видання чарівної казки, створеної маленькими казкарями під керівництвом незмінного нашого друга психолога відділення Азоматової Надаї Михайлівни.

Пандемія перервала наше активне спілкування. Завдяки карантинним заходам, ми могли тільки передавати подарунки та побажання нашим мужнім підопічним. І ось, нарешті, нам дозволили особисто привітати кожного з діточок із прийдешнім святом, підтримати, побажати здоров'я, віри в свої сили та майбутнє. Наш візит до відділення, ми сподіваємось, відновить наші традиції, і ми зможемо знов бачити радісні посмішки, адже ці посмішки так потрібні дітям!

З підопічними, якими опікується ГО „Ми є поруч”, ми потоваришували у 2022 році саме на День захисту дітей. Але зустрічаємося ми не тільки з нагоди свята, але й впродовж року. Наші волонтери робили для дітлахів дитячий боді-арт, грали в ігри, танцювали, і, звичайно, дарували солодкі подарунки, ігри та іграшки. А у подарунок нам линув радісний сміх і виблискували милі посмішки.

А ще вже другий рік ми опікуємося підопічними Корсунь-Шевченківського навчально-реабілітаційного центру „Надія”. Нажаль цього разу нам вдалося особисто завітати до дітей – на заваді стали певні правила візитів, але ми передали подарунки. І це викликало посмішку і хороший настрій у дітей. А це є самим головним, щоб діти ставали щасливішими.

Віола СКОРИКОВА, координатор „Волонтерського центру” ЧОБЄФ „Хесед Дорот”.

Фоторепортаж

Просмотров: 363  Теги: волонтёры, День защиты прав ребёнка, JDC, CVC-Cherkasy Volunteer Community | Рейтинг: 5.0/39
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz