Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


Меню сайта







Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 18.10.2024, 10:54

Главная » 2024 » Сентябрь » 16 » Брелок в подарунок
15:29
Брелок в подарунок

Майже на цілий робочий тиждень, починаючи з 10-го вересня по 13-те вересня, приміщення „Денного центру” Черкаського обласного благодійного єврейського центру „Хесед Дорот” перетворилося на „арт-ательє”, в якому керівник програми „Денний центр” Ірина Олексенко стала старшим фахівцем, взявши на себе всю клопітку роботу, а учасники програми (42 особи!) – майстрами з „Resin-арт Таку назву має мистецтво виготовлення різноманітних виробів за допомогою епоксидної смоли.

В нашому єврейському „ательє” в ці дні виготовлялися авторські брелоки для ключів. А що ж єврейського в легеньких яскравих брелоках?

Волонтери „Волонтерського центру” „Volonteer Community” ЧОБЄФ „Хесед Дорот”, під керівництвом яких проходив майстер-клас, легко відповіли на це запитання. Адже брелок призначений для того, щоб легко знаходити ключі, а питанням знахідок в єврейській традиції приділяється багато уваги. Про знахідки та втрати в традиції та в житті кожного з нас і говорили волонтери та учасники майстер-класу.

А ще в єврейській традиції заведено робити подарунки. Тому в „ательє” були виготовлені подарункові брелоки для тих підопічних, хто не відвідує „Денний центр”, а волонтери взяли зобов’язання доставити подарунки.

Робочий тиждень закінчився справжньою виставкою творчих досягнень. А в планах волонтерів вже інші перетворення.

Фоторепортаж

Просмотров: 254  Теги: CVC-Cherkasy Volunteer Community, Дневной центр, волонтёры | Рейтинг: 4.5/38
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz