Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 19.05.2024, 20:59

Главная » Архив материалов

Сімхат Тора ‒ одне з найрадісніших свят єврейського народу, воно завершує собою цикл осінніх єврейських свят. Цей день знаменує початок нового циклу читання Тори, це найрадісніший і найвеселіший день у єврейському році, коли танцює і радіє весь єврейський народ від малого до старого.

В цей день, 8 жовтня 2023 року, на святкування зібралась єврейська громада Черкас, яку представляли учасники програм Черкаського обласного благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” та члени Черкаської громади прогресивного юдаїзму „Хавер”. Почесними гостями свята були віце-президент Всесвітньої ради прогресивного юдаїзму Еяль Рондер, Головний рабин громад прогресивного юдаїзму Києва та Україн ... Читать дальше »

Просмотров: 820 | Дата: 10.10.2023 | Комментарии (0)

Просмотров: 535 | Дата: 08.10.2023 | Комментарии (0)

19 вересня учасники програм „Клуб” і „Денний центр” Черкаського благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” зібралися в затишній залі кафе „Доміно” для того, щоб продовжити святкування Рош а-Шана в колі друзів і знайомих.

Звучали благословення і теплі привітання, вірші і тости. А ще співали караоке пісні, дивилися цікаві відеоролики до свята, насолоджувалися смачною їжею, до якої входили традиційні для цього свята фрукти, овочі, круглі хали та мед.

... Читать дальше »

Просмотров: 401 | Дата: 21.09.2023 | Комментарии (0)

17 серпня відбулася чергова онлайн зустріч в „Літературному клубі” ЧОБЕФ „Хесед Дорот”. Керівник клубу – ветеран педагогічної праці, філолог Таміла Шапіро – завжди намагається знайомити учасників з цікавими авторами – письменниками і поетами, відкриває нові імена, піднімає злободенні питання сьогодення, на які разом з присутніми шукає відповідь.

Цього разу мова йшла про письменника, блогера, інженера за освітою Валерія Зеленогорського (Грінберга). Герої його творів – це звичайні люди, що могли помилятися, виявляти свої слабкості. Проте автор завжди стверджував найвищі цінності: чесність, принциповість, взаєморозуміння і любов, котрі можуть за нашою допомогою врятувати, якщо не весь світ, то хоча б невелику й ... Читать дальше »

Просмотров: 322 | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)

Щотижня для учасників програми „Клуб” та „Сімейний клуб” Общинних програм ЧОБЕФ „Хесед Дорот” проводяться різноманітні тематичні онлайн зустрічі. Одним із самих улюблених у підопічних Хеседу є клуб „Пісні від усієї душі”, в якому тільки за цей рік пройшло дев’ять зустрічей.

9 серпня темою чергового засідання клубу стала історія життя та творчого шляху чудової жінки, співачки, музиканта Тамари Гвердцителі. Присутні познайомилися з цікавими фактами її біографії. Тамара має єврейське коріння: її мама – онука рабина Одеської синагоги – народилася і виросла в Одесі.

... Читать дальше »

Просмотров: 266 | Дата: 21.08.2023 | Комментарии (0)

17 серпня 2023 року в „Жіночому клубі” Черкаського благодійного фонду „Хесед Дорот” пройшов майстер-клас, на якому дівчата та жінки вчилися плести кільця з японського бісеру.

Ми активно долучаємо до всіх заходів „Жіночого клубу” як черкащанок, так і жінок, які вибрали наше місто для свого притулку та захисту під час війни, намагаючись зробити все, щоб вони тісніше входили в наш колектив та відчували себе, як вдома.

 Всі учасниці пішли з майстер-класу з подарунками, які зробили власноруч. Що може зробити жінку щасливою? Нова прикраса. А ... Читать дальше »

Просмотров: 266 | Дата: 18.08.2023 | Комментарии (0)

У п'ятницю, 11 серпня 2023 року учасниця програми „Волонтерський центр” Черкаського обласного благодійного єврейського фонду „Хесед Дорот” Ніна Горіна провела майстер-клас з нейрографіки, на який були запрошені учасниці „Жіночого клубу” та „Сімейного клубу” Общинних програм Хеседу, а ще жінки, які евакуювались до Черкас з тимчасово окупованих територій та місць, де зараз відбуваються бойові дії.

Нейрографіка – це практика, яка сприяє необхідним особистісним змінам, звільняє людину від психологічних блоків та моделює нову бажану реальність. Метод дозволяє не лише дослідити та поліпшити свій внутрішній світ, а й сприяє саморозвитку та покращен ... Читать дальше »

Просмотров: 302 | Дата: 14.08.2023 | Комментарии (0)

Учасники програми „Волонтерський центр” ЧОБЄФ „Хесед Дорот” 10 серпня провели кулінарний майстер-клас по виготовленню легкого літнього десерту – желе для однієї з груп підопічних „Денного центру”. Желе вийшло дуже смачним, а ще воно є корисним і прохолоджуючим в спекотний літній день. Присутнім було дуже цікаво, їм сподобалося легкість приготування десерту та доступністю інгредієнтів. Всі учасники залишились задоволені отриманим результатом. Літнім людям завжди приємно, коли їм приділяють увагу. А молодшому поколінню дуже корисне спілкування з людьми, в яких є великий життєвий досвід і бажання ділитися цим досвідом.

... Читать дальше »

Просмотров: 247 | Дата: 14.08.2023 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 5 ... 48 49 »
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz