Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 03.05.2024, 03:32

Главная » 2023 » Декабрь » 7 » Ханукальний подарунок від „Нешами”
09:26
Ханукальний подарунок від „Нешами”

Вже кілька років підряд жіночий вокальний ансамбль „Нешама” до свята Ханука готує музичний подарунок для єврейської громади міста Черкаси.

Не став виключенням і цей, 2023 рік. До свята Ханука підготовано черговий музичний подарунок – „Пісня про пончики”. Мелодія пісні відома всім – це мелодія „Сім сорок”, а текст українською мовою написала учасниця колективу Ольга Петух.

Для створення кліпу на цю пісню весь колектив ансамблю багато працював: вчили слова і мелодію, індивідуально вдома і колективно записували відео. Але головне в створенні кліпу – звести все і зробити якісний відео ролик.

За допомогою ми звернулися до Діни Стукаленко, яка багато років працює з нашим колективом і допомагає в створенні відео на наші пісні. Вечорами, після роботи, в свій вільний час Діна робила цей кліп. Це її волонтерська допомога, і ми щиро вдячні їй.

Тепер послухати пісню зможуть не тільки ті, хто прийде на свято Хануки в громаду, а й багато людей похилого віку, які не можуть виходити з дому.

Дякую всім учасницям колективу за їх багаторічний волонтерський труд. За те, що в такі важкі для нашої держави часи, вони підтримують емоційний стан своєї громади і продовжують розповсюджувати єврейську культуру через мелодичну єврейську пісню.

Азарія МЕДВЕДЄВА, керівник вокального ансамблю „Нешама”.

Просмотров: 405  Теги: вокальный ансамбль Нешама, Ханука в Черкассах | Рейтинг: 5.0/50
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz