Мой профиль       Выход
Уважаемые клиенты Хеседа, если вам нужна какая-то помощь, но вы не можете дозвониться в Хесед,
пожалуйста, позвоните по этому бесплатному номеру +380947111104


  • />
  • />
  • />
  • />
Меню сайта





Архив новостей



Поиск










Приветствую Вас, Гость · RSS 27.04.2024, 09:47

Главная » 2024 » Январь » 8 » Суші та роли власноруч
08:47
Суші та роли власноруч

Серед найрізноманітніших заходів, що відбуваються у програмах Черкаського благодійного фонду „Хесед Дорот”, кулінарні майстер-класи користуються особливою популярністю. Крім того, що учасники заходу дізнаються про секрети приготування страви, вони ще знайомляться з традиціями та культурою народів, кухню якої презентують ведучі майстер-класу.

Цього разу працівники Общинних програм благодійного фонду презентували для учасників програм „Денний центр” та „Родинний клуб” японську кухню. Суші та роли – це популярні та дуже поширені страви японської кухні, тому ми вирішили спробувати власноруч приготувати їх, щоб здивувати друзів та близьких. Захоплююча можливість приготувати ці страви в приємній дружній атмосфері і спонукала нас провести 5 січня 2024 року майстер-класи для учасників програм Хеседу та навчити їх власноруч робити апетитні роли. Це була унікальна можливість для того, щоб стати „професійним” сушистом на кухні у себе вдома!

Під час майстер-класів ми відпрацьовували техніку скручування ролів, робили спеціальну нарізку продуктів, вчилися правильному приготуванню рису. Особливо хочеться підкреслити те, що при приготуванні суші використовуються рухи, які розвивають дрібну моторику (скручування, дрібна нарізка та ін.), що дуже позитивно впливає на всіх людей, а особливо – на людей похилого віку.

Позитивний настрій присутнім створили: образ японської жінки, що розповідала про культуру вживання їжі в Японії, приємна музика, здоровий апетит. Все це зробило свою справу – майстер-класи пройшли в приємній атмосфері. А коли роли та суші були готові, залишилось тільки насолодитися дегустацією апетитних кулінарних „шедеврів”.

Галина ПОЛЬСЬКА, начальник відділу Общинних та Клубних програм ЧОБЕФ „Хесед-Дорот”.

Фоторепортаж

Просмотров: 642  Теги: социализация пожилых людей, Общинные программы Хеседа, программа Дневной центр | Рейтинг: 5.0/48
Всего комментариев: 0
0
avatar
                                                                                  

ЧОБЕФ "Турбота поколінь - Хэсэд Дорот" © 2011 - 2024

Создать бесплатный сайт с uCoz